Hagyományos karácsonyi gálán köszöntötték a karácsonyt Székkutason a Klauzál Gábor Általános Iskola Gregus Máté Tagintézményének diákjai, ezúttal a székkutasi óvodásokkal együtt. A gyerekek ezzel a karácsonyi műsorral kedveskedtek szüleiknek, családjuknak, akikkel zsúfolásig megtelt a Székkutasi Művelődési Ház nagyterme.

Patyi Éva tagintézmény-vezető elmondta a kicsik és nagyok ezt a műsort nyújtják át ajándékként és teszik a karácsonyfa alá jelképesen.

A színpadot először apró kis mikulások lepték el, az óvodások előadásával kezdödőtt a gála, ezt követően az első és második osztályosok énekelték el Micimackó dalát.

Harmadikosok verses gyertyás tánccal kápráztatták el a közönséget, míg a negyedikesek ismét előadták a Jótékonysági bálon nagy sikert aratott charlstont. Az  5. osztálosok verses összállítással készültek, míg a gála végén közös éneklésre hívták a közönséget kívánva ezzel mindenkinek kellemes ünnepeket.

Mind a szülőknek, mind a gyerekeknek nagyon fontos az ilyen jellegű megmutatkozás- mondta el Patyi Éva, akitől megtudtuk, nagyon sok támogatást és önzetlen segítséget kaptak, a szülőktől, helyi és vidéki vállalkozóktól.

- Forrás: promenad.hu -