Mozgalmasan telik a december hónap a székkutasi Gregus Máté Tagintézményben. Változatos programok színesítik meg a téli szünet előtti heteket. Az Ünnepvárás jegyében kézműves délutánt szerveztük a közösen Székkutasi Olvasókörrel. A Karácsonyi kavalkád programjáról Kardos Nóra és Vincze Gyöngyvér pedagógusok gondoskodtak.

A hétvégén megrendezett családi napunk is kellemes hangulatban telt el. Az utolsó héten még egy háromnapos multikulturális projektet is megvalósítunk. December 16-án pedig szeretettel várunk mindenkit  az ovisok és iskolások közös Karácsonyi gálájára a  művelődési házba-tájékoztatott Patyi Éva tagintézmény-vezető.

A tanulók a Karácsonyi kavalkádon különböző kézműves  foglalkozáson vehettek részt. Az egyik teremben teamécses tartókat, tobozokat és csipeszdíszeket készíthettek, míg a másik teremben karácsonyi üdvözlapokat dekorálhattak a szülőkkel és a tanárokkal. Aki elfáradt, beülhetett a Polar Express című filmre, aki pedig megszomjazott, teát fogyaszthatott az aulában, s  tea kortyolgatása közben az iskola életéről összeállított diavetítést is meg lehetett tekinteni. Minden diák készített valamilyen díszt otthonra, senki sem távozott üres kézzel- tudtuk meg Kardos Nóra tanárnőtől.

Forrás:

Patyi Éva