Befejeződtek a munkálatok Székkutason, az I. kerület 41-43. szám alatt. Székkutas Község Önkormányzat közreműködésével közel 20 ingatlantulajdonos veheti igénybe szeptembertől az új, és korszerűbb hálózatot.

A tervezést, a terület kisajátításokat, és a megállapodások aláírását a vezetékjogi engedélyezés követte. A kivitelezési munkálatok két hónap alatt lezajlódtak.  Az új hálózat átadása azonban nem jöhetett volna létre Székkutas Község Önkormányzat támogatása nélkül. Hat ingatlantulajdonos kért segítséget az önkormányzattól azért, hogy a szerelési költséget rendezni tudják. A képviselőtestület úgy határozott, hogy 400.000 forintnyi összeget biztosít kamatmentes hitelként a tulajdonosoknak, melyet 2 éves visszafizetési idővel előlegezett meg az önkormányzat.

A villamoshálózat fejlesztése mellett a területen egy másik beruházás is történt. Az ingatlanokhoz vezető bekötőútra két darab új lámpatest került elhelyezésre, melynek következtében 400 méteres útszakasz vált biztonságosabbá. A 300.000 Ft összköltségű beruházást a székkutasi önkormányzat finanszírozta. A közvilágítási hálózat éves fenntartási költsége hozzávetőlegesen 100.000 Ft lesz.