A Rádió 7 nyári szabadságról visszatérő Szőttes műsorában szeptember 9-én Horváth László, a COOP Szolnok 33. számú Székkutasi ABC-jének nyugalmazott boltvezetője idézi fel élete jelentősebb eseményeit.

A portréműsor bejárt országot-világot, most visszatér nyári szabadságáról, és ismét a hallgatók rádiókészülékébe, internetes lejátszójába költözik minden vasárnap kilenctől délig. A 97,6 MHz-en szeptember 9-én, vasárnap 9 órától számít az önök figyelmére Molnár Attila műsorvezető. A hallgatók is köszönthetik a műsor főszereplőjét, felidézhetik vele kapcsolatos emlékeiket a 62-es körzetszám 533-777-es telefonszámon vagy a 06/30-267-77-77-es sms-számon.

Szeptember 9-én Horváth László, a COOP Szolnok 33. számú Székkutasi ABC-jének nyugalmazott boltvezetője érkezik a Szőttes vendégszékébe, hogy a hallgatók még jobban megismerhessék életútját. Újdonság egy régiség: a műsort követően nem csak a rádió szerkesztőségében készült fotókat osztjuk meg önökkel, hanem a vendég egy gyermekkori képét is. Önök is várják a találkozást?

Forrás: promenad.hu