Nem mindennapi esemény rázta fel a székkutasiak életét 2012. március 16-án, pénteken. A Művelődési Házban teltházas közönség előtt csendültek fel Kovács Kati legismertebb slágerei, köztük a „Most kéne abbahagyni”, a „Rock and Roller”, a „Találkozás egy régi szerelemmel” és az „Add már, Uram, az esőt!”.

A pénteki esten elsőként a helyi Molnár Imre bűvész lépett a színpadra, aki érdekes és izgalmas trükkjeivel szórakoztatta a közönséget, hatalmas sikerrel. Őt követték a rendezvény sztárvendégei: Kovács Kati énekes, szövegíró, színésznő, és Koncz Tibor, zeneszerző, dobos, zongorista.

A nagyteremben összegyűlt több mint 400 főt nemcsak az énekesnő hangja, de a humora, megjelenése, közvetlensége és kedvessége is elvarázsolta. A közönség jó hangulatát mi sem bizonyította jobban, mint hogy a legnagyobb slágereket Kovács Katival közösen énekelték, majd a művésznőt vastapssal jutalmazták.

Az énekesnő tehetsége vitathatatlan, hangja egyedülálló. Közvetlen természetéről árulkodik, hogy a műsor végén az öltözőjében két órán keresztül fogadta mindazokat, akik személyesen szerettek volna vele találkozni, egy közös fényképet készíteni. A rajongók között olyan is akadt, aki kerékpárral érkezett Hódmezővásárhelyről egy aláírásért.

Kovács Kati művésznő a helyszínen, és másnap telefonon is megköszönte a szívélyes vendéglátást, a sok szeretetet, ajándékot. 

A szervezők – Giay Attila és Forrai Tibor – köszönetet mondanak mindazoknak, akik közreműködtek a rendezvény lebonyolításában:

- Székkutas Községi Önkormányzat

- KrupArt Stúdió, Hódmezővásárhely

- Székkutasi Pince Klub vezetősége és dolgozói

- Szilágyiné Fejes Ildikó

- Tamás Erika, Nagymágocs

- Szabó Zoltán

- J3 zenekar tagjai: Szántai Zsanett, Jandsó János, Pásztor András, dr. Tóth Kovács Ádám

- Molnár Adrienn

- Rostás Renáta

- Juhász Évi

- Szántó Evelin

- Kenéz Dalma

- Rostás Gábor

- Fodor Tibor

- Németh Norbert

- Posztós Norbert

- Gregus Ádám

- Dani Róbert