A Panacea 2000. Kft. több mint fél évtizede látja el Hódmezővásárhely MJV és Mártély települések központi ügyeleti feladatait.

A szolgáltatás a továbbiakban településünkön is központi orvosi ügyelet formájában működik. Az ügyeleti időben érkező segítségkérések egy központi telefonszámra futnak be, melyet az Országos Mentőszolgálat mentésirányítói vesznek fel, és sürgősségi szempontok alapján besorolják a hívást. Az orvosi ügyelet tőlük kapja a feladatot, és ha szükséges akár a helyszínre is kivonulnak. A rendszer közvetlen kapcsolatban áll a sürgősségi osztállyal is, ami a betegutak szervezésében nagy biztonságot jelent. 

2013. április elsejétől a háziorvosi ellátás 16 óráig tart, ezt követően sürgős ellátás esetén az orvosi ügyelet a következő telefonszámon érhető el:
62/474-374
Mentők: 104
 
Továbbá felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy keddi és csütörtöki napokon, 16-18 óra között dr. Bakos Attila rendel.
 
A központi ügyelet rendelője Hódmezővásárhelyen, a Lázár utca 10. szám alatt található, és ügyeleti időben fogadja a betegeket. 
Hétköznap: 16 órától – 07 óráig
Hétvégente, munkaszüneti napokon: 07 órától – 07 óráig
 
Az ügyeleti időben a gyermekek számára hétköznap 18-21 óráig és hétvégén 08-12, illetve 14-18-ig gyermekorvosi rendelés is elérhető az ügyeleti rendelőben a Lázár u 10. szám alatt. 
 
 
Székkutas Község Önkormányzat