Előzetesen szoros csatára lehetett számítani, ám koncentrált játékával könnyedén gázolta el a vendég Székkutas a Szőreget.

Igaz, hogy a vezetést már a meccs első szakaszában megszerezték a vendégek, mégis végig nyílt volt a csata, még a második félidő 60. perceiben is, mikor már 0-2-re vezetett a Kutas. Kemény küzdelem folyt a pályán, nem kímélték egymást a játékosok, de mégsem voltak durva jeleneteket. A hazai gárda, ha elöl egy kicsit nagyobb önbizalommal játszik, a játékosok egyénileg többet vállaltak volna, akkor talán a gól is megérkezett volna és másképp alakul a találkozó. De mivel nem így történt sőt, a hátsó alakzat benézett egy szabadrúgást is, így a Székkutas győzelme teljesen megérdemelt.

Labdarúgó megyei II. osztály 1. forduló:

Szőregi RSE – Székkutas TC 0-4 (0-1)

Szeged, szőregi sportpálya, 100 néző. Vezette: Kasza (Varga A., Minda)

Szőreg: Szendrei – Buknicz (Tóth T. 46′), Kucsera, Németh, Mityók T. (Túri 46′), Fehér, Sajtos (Juhász 69′), Ali (Méreg 46′), Bosnyák, Néma, Mityók G. (Csikós 57′).Vezetőedző: Tóth Tibor.

Székkutas: Molnár – Lászlai (Berta 77′), Hatfaludi, Szabó, Kiss, Bács, Borsodi, Bujáki (Török 52′), Kovács (Sipos 73′), Balogh, B. Kovács. Vezetőedző: Nagy István.

Gól: Balogh (11′, 58′), Borsodi (71′), Török (82′).

Sárga lap: Kucsera (25′), ill. Borsodi (41′), Lászlai (65′), Török (81′).

Tóth Tibor: Gratulálok a Székkutasnak, céltudatos játékkal lenullázott minket hazai pályán. A csapat nevében is elnézést kérek a szurkolóinktól.

Nagy István: Az első félidő szenvedése után a másodikban jó ütemben rúgott gólokkal vált simává az eredmény, de ez csak látszat, mert az ellenfelünk is jó erőkből állt.

Forrás: szegedma.hu