A Pince Klub az utóbbi időben Székkutas egyik kedvelt szórakozóhelyévé nőtte ki magát, elősegítve azt, hogy a fiataloknak ne kelljen messzebbre utazniuk egy kis szórakozás reményében.

A Pince Klub életében most úgy tűnik tulajdonos váltásra számíthatunk, a kulcsokat minden valószínűség szerint Kenéz Dalma kaphatja meg, aki nagy tervekkel vág bele ebbe az új kihívásba.

Ezek között szerepel a klub teljes belső átalakítása, új festés és design várja majd a vendégeket, és megpróbálják még hangulatosabbá, picit kávézó jellegűbbé és fiatalosabbá varázsolni a helyet.

Programok tekintetében is terveznek változásokat, de a koncertek mindenképpen megmaradnának, és ha minden jól alakul, a bulizni vágyók akár havonta kétszer is élvezhetnék az élő koncert adta örömöket, de újdonságokra is lehet majd számítani. Az eseményeket igyekeznek majd az igényeknek megfelelően alakítani, de az elképzelések között ott van néhány ismert humorista meghívása is.

A klubban eddig többnyire hétvégi programokat szerveztek, de Kenéz Dalma elárulta, örülnének, ha hétköznap is többen látogatnák a helyet, ezért közösségi programokra is lehet számítani.

A programkínálat mellett házi süteményekkel és bő kávé választékkal is szeretnének kedveskedni a betérő vendégeknek, az árfekvést pedig igyekeznek úgy alakítani, hogy mindenki megtalálja a pénztárcájához valót.

A megnyitó előtt pedig a leendő vendégeket személyesen is felkeresik, és meghívják az új Pince Klubba, hiszen egy kisebb településen, mint Székkutas, sokkal személyesebb és barátságosabb ez a megoldás.

Forrás: Kutasi Hírek