Idén 2013. február 16-án, szombaton rendezték meg Székkutason a már hagyományos jótékonysági bált. Az eseményen közel 320 ezer forint gyűlt össze, amire az elmúlt években egyszer sem volt példa – tájékoztatott Olasz Mónika településfejlesztési ügyintéző, a bál egyik szervezője.

A több százezer forint annak köszönhető, hogy a szülők és a támogatók összefogtak a nemes cél érdekében – mondta Olasz Mónika. Az eseményen befolyt összeget az iskola és az óvoda fejlesztésére fordítják. Az intézményeknél kiemelt feladat a tehetséggondozás, így a bevételt versenyekre, kirándulásokra, és fejlesztő eszközök vásárlására költik.

A szombati rendezvényen megjelenteket a Silver Tánciskola tanulói, a Ficánka és a Százszorszép ovis csoport, a Székkutasi Olvasókör Napsugár néptánccsoportjának tagjai és az aerobicos lányok szórakoztatták bemutatóikkal, de a nézők a „Modern Kukorica Jancsi” című paródiát is megtekinthették a 6. osztályosok előadásában. Az est folyamán az ízletes vacsoráról a Hód-Menza Kft., míg a jó hangulatról a Mixer zenekar gondoskodott.

A szervezők köszönetet mondanak mindazoknak, akik a bálon való részvétellel vagy felajánlással támogatták a székkutasi gyermekeket. Köszönik az óvodások és az iskolások színvonalas produkcióit, és felkészítő pedagógusaik áldozatos munkáját. Külön köszönet Szilágyiné Fejes Ildikónak, az iskola és az óvoda dolgozóinak, valamint a szülőknek a rendezvény lebonyolításában nyújtott segítségért.


A Székkutasi Gyermekek Tanulását és Művelődését Segítő Alapítvány az iskola és az óvoda nevében is köszönetet mond mindazoknak, akik támogatást nyújtottak:

Ábel István és családja

Bajnóczi Imre és családja

Bakos Mihály és neje

COOP Szolnok ABC Székkutas

Csikós család

ifj. és id. Fehér Imre és családjuk

Forrai Tibor

Földházi András és családja

Gazdabolt

Giayné Olasz Szilvia

Gulyás Renáta és párja

Horváth Pál és családja

Kapocsi János és családja

Kecskeméti Károly és családja

Kismárton György és családja

Lengyel Győző és családja

Lengyel Levente és családja

Lovasklub

Mészáros Antal

Molnár Pál és családja

Munkácsi Norbert és családja

Prágainé Szabó Terézia

Rostás Péter és családja

Sápi-Nagy István és családja

Surinya család

Szakács László és családja

Szakács Zoltán és családja

Székkutasi Olvasókör

Szél István

Szuromi Sándor és családja

Szűcs János és családja

Tatár Beatrix

Török Nándor

Varró Sándorné

Vörös Krisztián és családja

ZÓJA Cukrászda

 

Forrás: Kutasi Hírek