Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket, hogy a kéményseprő-ipari közszolgáltatást 2018. május 1-től megközelítőleg 2018. július 30-ig végezzük Székkutas községben.

2018 januárja óta a lakosságnak, mint megrendelőnek jogában áll saját, neki megfelelő időpontról megállapodnia a szolgáltatóval, a kéményseprés idejére vonatkozóan.

A megrendelés elősegítése érdekében, a szolgáltató, továbbra is személyesen felkeresi a lakosságot otthonában, amennyiben az időpont megfelelő, rögtön el is végzi a szolgáltatást. Amennyiben az ingatlan tulajdonosa/használója/bérlője, nem tartózkodik otthon, illetve az időpont nem alkalmas a munka elvégzésére, megállapodnak a lakóval egy megfelelő időpontban. Ezen túlmenően természetesen továbbra is lehetőséget biztosítunk elérhetőségeinken, a szolgáltatás megrendelésére, elektronikus, telefonos, levélben történő úton is.

A kéményseprő-ipari közszolgáltatás lakosság részére továbbra is díjmentes, közületeknek díjköteles.

Végezetül engedjék meg, hogy ezúton is felhívjam figyelmüket, a kéményseprés, ellenőrzés fontosságára, hiszen sajnos nem múlik el úgy fűtési szezon, hogy ne okoznának baleseteket, és sajnos több esetben tragédiákat a nem megfelelően üzemelő égéstermék elvezetők.


Tisztelettel:

Miklós Endre
Csomifüst Plusz Kft. 
6725 Szeged, Nemes T. u. 36. 
tel.: 62/253583; +36-20-9995114
email: fustfarago@gmail.com, 
web: fustfarago.webnode.hu