Koncertet szervezett Székkutas Község Önkormányzata nőnap alkalmából a Murgács Kálmán Művelődési Házban, csütörtökön. A hölgyek Szél István, a település polgármestere köszöntötte, majd ezt követően Peller Károly, a Budapesti Operettszínház művésze énekelt operett részleteket a szebbik nem képviselői számára.

Március 8-án, a világon mindenhol a nőket ünneplik. Ez alól nem lehet kivétel Székkutas sem, ahol a Murgács Kálmán Művelődési Házban várták a szebbik nem képviselőit, hogy beszéddel és műsorral is köszöntsék őket.

Szél István, Székkutas polgármestere elmondta, hogy rengeteg virágot osztott ki a nap folyamán.

„Azt gondolom, hogy sok esetben a nők sokkal erősebbek, kitartóbbak, magabiztosabbak és okosabbak is, ezért mindig meg kell őket hallgatni, valamint fel kell rájuk nézni. Az én kedves feleségem is sokkal higgadtabb és sokkal jobb észrevételeket tud tenni az életemmel, munkámmal kapcsolatban. Ez mind becsülendő nem csak március 8-án, hanem az év valamennyi napján” – fogalmazott a polgármester.

A szebbik nem képviselői számára Peller Károly, a Budapesti Operettszínház művésze énekelt operett részleteket. Az előadó elmondta, hogy a férfiak a legtöbbször a nőkről énekelnek az operettekben.

„Próbáltam egy nagyon hangulatos műsort összeállítani, amiben a legismertebb dalok hallhatók. Általában dolgozom nőnapkor, de a virág az alapvető. Ilyenkor a kolleganőket is mindig felköszöntjük” – mesélte Peller Károly, aki már nyáron is járt Székkutason, a falunapokon.

A hölgyek széles mosollyal az arcukon, néha-néha a műsorhoz hozzászólva hallgatták és élvezték Peller fellépését, aki természetesen egy cicának sem ette meg a csöpp kis száját végül.


Forrás: www.promenad.hu