EMLŐDAGANAT INGYENES SZŰRÉSÉRE 2013. OKTÓBER 15-ÉN 9.00-15.00 között LESZ LEHETŐSÉGÜK SZÉKKUTASON A MŰVELŐDÉSI HÁZ MELLETT.

A vizsgálaton kizárólag a 45-65 éves korosztály vehet részt, közülük is azok, akik 2 éven belül nem voltak mammográfián. A vizsgálatot "szűrőbuszon" a szolgálatot teljesítő szakszemélyzet fogja végezni.

A szolgáltatás Önnek ingyen van, de a szervezés az Önkormányzatnak, a Rendelőnek, a Szűrőközpontnak pénzbe, időbe, energiába kerül. Kérjük, jöjjenek el, mert csak úgy tudok Székkutasra helyben az ÖNÖK KÉNYELME ÉS EGÉSZSÉGE SZEMPONTJÁBÓL KEDVEZŐ VIZSGÁLATOT szervezni a jövőben is, ha megvan rá a kellő érdeklődő, hisz mindenki tudja, hogy a mai világban nem szórhatjuk felelőtlenül el arra a pénzt, amit aztán nem vesznek igénybe.

A vizsgálat nem fájdalmas, ritkán egyesek kellemetlennek érezhetik, de ez ne vegye el senki kedvét, hiszen minimális kellemetlenség árán életet nyerhetünk.

Gondoljon a megelőzésre, az egészségére, és a szeretteire. Az ember azért küzd az életben, hogy ha esetleg neki nehezebb is az élete, de az utódait, szeretteit biztonságban tudhassa, gondoskodhasson róluk, jó tanáccsal, jó szóval segítse. Kell, hogy ÖN ott legyen, amikor igazán szükség van anyára, feleségre, nagynénire, keresztanyára, barátra. 

Az egészség megőrzését ne csak magunkért, hanem szeretteinkért is tegyük! Gondoljuk át ebből a szemszögből is, hogy miért is vigyázzunk arra, amink még ma megvan.

Dr. Bakos Attila, Családorvos