Március végén a Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola által Orosházán szervezett területi német versenyen Angyal Léna 5.osztályos és Tóth Aranka 6.osztályos tanuló szerepelt eredményesen, mindketten az V.helyen végeztek.

A Hódmezővásárhelyi Tankerület 2013. április 16-án a Varga Tamás Általános Iskolában rendezte meg a Kis-Platán elnevezésű alsós matematikaversenyt. Intézményünket két tanuló képviselte: a harmadikos Csorba Péter és a negyedikes Bajnóczi Bonita.

A költészet napi József Attila szavalóversenyen Orosházán Bajnóczi Fanni a 3-4. osztályosok között, míg Kovács Krisztián a 7-8. osztályosok mezőnyében különdíjat kapott. A versenyen még Tapodi Renáta vett részt.

Bendegúz nyelvész verseny megyei döntőjében Bánfi Kata, Angyal Léna, Tóth Aranka kvalifikálta magát, és szépen szerepeltek, a pontos helyezésről még nem érkezett értesítés.

Április 20-án megrendezett a megyei balladamondó versenyen Kovács Krisztián képviselte a kistérséget és iskolánkat, bár nem ért el dobogós helyezést, a részvétele is dicséretes.

2013. április 20-án, szombaton Csongrádon a Batsányi János Gimnázium és Szakközépiskola adott otthont a megyei Sudoku verseny döntőjének, amelyre három levelező forduló után a szervezők a legjobb 200 tanulót hívták meg. Három tanulónk: Simon Kitti, és Baranyi Dóra 4. osztályos és Dóda Gréta 5. osztályos tanulók méltóképpen képviselték iskolánkat.

2013. április 24-én rendezték meg Szentesen a megyei szavalóversenyt, ahol Kovács Krisztián a 7-8. osztályosok mezőnyében különdíjat kapott.

Gratulálunk a diákoknak és felkészítő pedagógusaiknak!