A székkutasi gyülekezetek, a római katolikus és a református egyház nevében az ének szavaival köszöntjük szeretteivel együtt: „Megszületett az angyalok Királya! Ó jöjjetek, imádjuk az Úr Krisztust!”

Szent kötelessége az emberiségnek egyénileg és közösen keresni a hozzánk érkező Jézust. A mai gondokkal terhelt világban gyakran szorulunk segítségre, vagy jólesne valakinek a gondoskodó, megértő figyelmessége.  Lélekben a betlehemi jászol-bölcső mellett fejet hajtva merítsünk erőt abból, hogy Ő is volt gyermek: vállalta a kiszolgáltatottságot, de örömöt hozott mindazoknak, akik megismerték.

Karácsony ünnepén találkozásra hív minket is Megváltónk. Már nem piciny gyermek formájában, hanem feltámadása dicsőségében áll előttünk, hogy a mennyei Atya gyermekeivé tegye mindazokat, akik Benne hisznek. Találjuk meg családi körben és a gyülekezet közösségében az Istennel és egymással való együttlét drága kincsét, lássuk meg a gyermekek arcában az értünk született Jézus ábrázatát!

Áldott karácsonyi ünnepet, örömteli családi együttlétet és boldog, békés új esztendőt kívánva szeretettel hívunk és várunk mindenkit az alábbi órákban templomi alkalmainkra:

                              szenteste                                     25-e                                     26-a
katolikus                   du. 15                                        du. 15
református                du. 16                                         10                                        10


Dr. Laurinyecz Mihály plébános                                                                Vladár Sándor lelkipásztor