"Első összejövetelünk vendége január 20-án Labozár Antal volt, akit nemcsak mint prímást, hanem mint versírót is kérdeztük. És ő szívesen mesélt szüleiről, munkájáról, családjáról, tanyájáról, Murgács Kálmánhoz fűződő emlékeiről, zenész pályájáról, híres emberekről, az általa írt nótákról és versekről. Elhozta és megmutatta azt a hatalmas kötetet, amelynek lapjaira több ezer nóta szövegét írta címük szerinti betűrendbe szedve és a dalszerzők nevével. Megnézhettük a vaskos mappákba lefűzött verseit, fényképalbumait is. A programot színesítette a szerző több verse is, melyeket Molnár Ernő olvasott fel és volt amiket Toncsi bácsitól hallhattunk.
A jó hangulatú süteményes, teás beszélgetés végén előkerült a hegedű is és az este örömzenéléssel fejeződött be.

Következő összejövetel: február 17. (péntek) 17,30 óra. Vendégünk: Szabó Józsefné Erzsike néni a Nyugdíjas Klub vezetője és a Sóshalmi Olvasókör lesz. "

A Székkutasi Olvasókör és a Községi Könyvtár hívja és várja az érdeklődőket hétfői napokon kézimunka szakkörére, szerdai napokon rejtvény fejtő klubjába. Mindkét szakkör 1430 órakor kezdődik és a Könyvtárban van.

Kovácsné Rostás Erzsébet
kultúrális tanácsnok