„2012-ben több jó dolog is történt velem, az első, hogy öt éves lett a kislányom” – mondta Dr. Bakos Attila, Székkutas leendő háziorvosa, amikor arra kértük, hogy értékelje az évét. A személyes dolgok mellett az egyik legnagyobb siker, hogy megkapta a település önkormányzatának bizalmát is, így január elsejétől meg is kezdheti a munkát háziorvosként.

Az engedélyezési eljáráson már túl vannak, így zökkenőmentesen tudnak elkezdeni dolgozni kollégáival. Folyamatosan azon gondolkozik, hogy a körzetet hogyan tudja a leghatékonyabban vezetni.

Dr. Bakos Attila az ünnepeket a családja körében tölti, de Budapesten és itthon, Hódmezővásárhelyen is terveznek családlátogatást. A 2013-as évtől azt várja, hogy sikerül beilleszkedni a székkutasiak körébe. „Talán a helyiek szeretete kicsit később érkezik, de mindent megteszek azért, hogy a legjobb ellátást nyújtsam.”

„Ezúton is sok boldogságot, jó egészséget, sikeres újévet kívánok az Olvasóknak, és nagyon remélem, hogy mindenkinek úgy sikerül az újév, ahogyan azt a legszebb álmaiban tervezte” – zárta Dr. Bakos Attila.


Forrás: Kutasi Hírek