Székkutasi billentyűssel, énekesnő-vokalistával és pár új dallal készült az őszre a közeljövő fellépéseire a vásárhelyi Rockefeller zenekar, akinek frontemberével, Fazekas Jánossal beszélgettünk.

Már a nyáron némileg átalakult, mostanra pedig összeszokott az új gárda a Rockefellernél, mondta el az énekes. Az augusztus 20-i ünnepi rendezvénysorozat koncertjén még vendégénekesnőként lépett fel velük Tóth Anita, akit eddig a Traubiból ismerhetett a régió rock kedvelő közönsége, mára pedig állandó énekes-vokalista taggá vált.

Pár hónapig billentyűs nélkül próbált a Rocekfeller, azonban kiváló új szerzeménynek bizonyult a székkutasi Fodor Tibor, aki nyár végétől tart a zenekarral. Őt előtte szólóban énekes, dalszerzőként, mint Sweetchunk a Mezi fesztiválon is láthatta a nagyérdemű.

A nyáron több új dal feldolgozása is elkészült, így két Edda nóta és a Szerelem első és második vérig című filmek két népszerű betétdala. Fazekas János még elmondta, ezeket a dalokat is repertoárra tűzik az idei klubszezonban, melynek első állomása szombati koncertjük lesz Vásárhelyen, az Öszöm-Iszomban.

Forrás: promenad.hu