A Dareh BÁZIS Zrt. tájékoztatja a Tisztelt székkutasi lakosokat, hogy 2017. augusztus 15-én (kedden) lomtalanítást végez a településen. 
 
A felhalmozódott lomot a ház elől szállítjuk el. A lomtalanítási szolgáltatás kizárólag a díjfizetési hátralékkal nem rendelkező lakossági ügyfeleink számára biztosítjuk.
 
Lomtalanítás keretében elszállítható hulladékok pl.: feleslegessé vált használati tárgyak, eszközök, bútorok. A nagy darabos lom (pl. bútor) kivételével a kisebb méretű anyagok a hatékonyabb elszállítás és szétszóródás megakadályozása érdekében kizárólag bezsákolva, kötegelve kerülnek elszállításra.
 
NEM lehet kihelyezni: trágya, zöldhulladék, föld, építési törmelék, építési anyag, széna, szalma, gally, gumiabroncs, akkumulátor, salak, mérgező, tűz- és robbanásveszélyes anyagok, elektronikai készülékek (pl. TV-készülék, hűtőgép) a szelektíven gyűjthető és a heti szemétszállítás körébe tartozó háztartási hulladékok, továbbá állati tetem, gazdálkodói-vállalkozói tevékenységből származó hulladék.
 
Székkutas, 2017. július 11.
 
Tisztelettel:
Dareh Bázis Zrt.