A Székkutasi Biliárdklub játékosai két csapattal indultak a hódmezővásárhelyi szervezésű, de négy települést (Szikáncs, Nagymágocs, Székkutas, Hódmezővásárhely) érintő kétfordulós biliárdversenyen. A versenyre hét csapat nevezett, ebből kettő székkutasi.

Végeredményben az első csapatunk I. helyezést ért el, a második a mezőny IV. helyezettje lett. Egyéni versenyben Tóth József sporttársunk nyerte az első díjat. 

Egy-két szó a klubról:

2013 májusában alakult 15 fő alapító taggal a Malom Büfében, ismertebb nevén a Drótosban, de a klub bejegyzése elhúzódott a nyár végére. A klub alapításához segítségre volt szükségünk, ebben partnerünk volt a Polgármesteri Hivatal, személyesen Szél István Polgármester Úr. Jelenleg 17 tagunk van. Heti egy nap, csütörtökön tartunk edzéseket.

Terveink között szerepel a megyei, vagy országos bajnokságon való részvétel. Ez év januárjában döntöttünk egy új országos szabványnak megfelelő asztal legyártásáról. Nagy küzdelmek árán július hónapra elkészül. Mivel egy ilyen asztal, jelentős összegbe kerül, saját erőből létrehozni nem tudtuk volna. A képviselő-testület jóindulatára számolva kértünk és kaptunk újbóli segítséget. A Polgármester Úr személyes látogatása alkalmával meggyőződött az itteni munkáról és mint első szponzorunk, ő is jelentős segítséget nyújtott a részünkre, melyet ezúton szeretnénk a hivatalnak és a Polgármester Úrnak megköszönni.

- Biliárdklub vezetősége -