Polgármesteri köszöntő

                           

Tisztelt Látogató! Kedves Székkutasiak!

 

Községünk az elmúlt időszakban nagy változásokon esett át.  Új szolgáltatásokat vehetünk igénybe,   tartalmilag  és szerkezetileg is megújult iskolába járhatnak a gyermekeink és stabilizálódott az önkormányzat anyagi helyzete is, csak hogy néhányat említsünk az eddig elért eredményeinkből. Egyfajta újjászületése ez a községünknek, de még csak az elején járunk, számtalan tennivaló áll előttünk.
 

Lendülettel, szívvel és ésszel visszük sikerre a közös ügyeinket, fontos azonban látni Székkutas problémáit is, melyek megoldása az előttünk álló időszak feladata lesz.
Rengeteg tennivalónk van, hogy Székkutas szerethetőbb legyen, rengeteg tennivalónk van, hogy az itt élők több segítséget kapjanak, és községünk értékeit minél többen megismerjék.

Szeretném, ha Székkutas rátalálna elfeledett értékeire, büszkeségeire, ha ez a település hinne magában. Mert akarásban, odaadásban nincs hiány. Egy szorgalmas, dolgos közösség megadott lehetőségekkel csak előre léphet.

Az önkormányzat megújult honlapja mindenben nagy szolgálatot tehet, és épp ezért határoztunk úgy, hogy nemcsak a szokásos önkormányzati funkcióknak, hanem minden olyan információnak helyt fogunk itt adni, ami segítségére lehet a székkutasiaknak, és a község iránt érdeklődőknek.

A 2011. december 23-án elindult és még korántsem végleges www.szekkutas.hu  folyamatosan fejlődik, és tartalommal gazdagodik. Honlapunk fejlesztésével kapcsolatban természetesen az Ön javaslataira is számítunk!

Mert csak is együtt sikerülhet, hiszen Székkutas a közös ügyünk, a közös jövőnk.

Üdvözlettel:
Szél István
polgármester


« 2021. November »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Rendelje meg Ön is!
Pályázatok a településen