Kakasszéki Vendégház

2016-03-21 15:37:42

Elkészült a Kakasszéki Idegenforgalmi Kft. az EMVA 2011 turisztikai tevékenységek ösztönzését szolgáló támogatási szerződése keretében megvalósuló új szálláshely fejlesztése Kakasszéken.

A Kakasszéki Vendégház (Székkutas IV. körzetében) a tó előtti utolsó utcából nyílik, mintegy közvetlen kapcsolatban a gyönyörű tóval.

Az újonnan épített minden komforttal felszerelt ház a környék gyöngyszeme, ahol nyugodt, ám egyben luxus körülmények között pihenhetnek a látogatók. Az épület külső megjelenése a tájba illeszkedik és idilli környezetben, távol a város zajától a vidéki élet nyugalmát biztosítja, garantálva ezzel a tökéletes kikapcsolódást. A ház napozóteraszáról remek kilátás nyílik, a környék madárvilágának megfigyelése feledhetetlen élményt nyújt.

Az épület energiatakarékos és környezetbarát zöldház, energia ellátását elektromos üzemű levegő-víz hőszivattyúval oldják meg. A meleg vizet elektromos fűtőpatron beépítésével hőszivattyús melegvíz-tározó biztosítja.  Ilyen módon kiküszöbölik a ház légszennyező működését. 

A vendégház 12 fő egyidejű tartózkodására 4 szobában alkalmas. Minden szobában található 1-1 duplaágy és egy 1-1 pótágy. Mindegyikhez külön fürdőszoba tartozik. A szobák saját gardrób-előtéren keresztül a duplabelmagasságú központi térből közelíthetőek meg. Ebben a központi helyiségben kapott helyet egy légtérben a közös étkező, agroturisztikai bemutatótér és kóstolótér. Az épület hátsó udvar felőli végén szaunát és pihenőt alakítottak ki. Ezzel átellenben található a konyha külön kamrával.

Az épület akadálymentesített, egyik szobáját mozgássérültek számára szükséges felszereléssel alakították ki.

Ingyenes wifi szolgáltatás van a házban. 

Az épület kizárólag nemdohányzó helyiségekből áll.

A fejlesztés következő szakaszában építik ki a kerti pihenőhelyet, a kerti tusolót, a grillező és főzőhelyet, homokozót.

Ellátás
A vendégek számára reggeli felszolgálnak. A vendégház jól felszerelt konyhájában a vendégek, rendelkezésre áll villanytűzhely, hűtő, mikró, kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló és edények.

Szolgáltatások
Felszerelt konyha, etetőszék, gyermekjátszó, olvasólámpák a szobákban, saját kert, kerten belüli zárt parkoló, családbarát, bababarát (rácsos kiságyat igény szerint, előzetes egyeztetés alapján) biztosítunk, továbbá kisállat bevihető, 

Megközelíthetőség
Székkutas (Kakasszék) autóval a 47-es főközlekedési úton érhető el, Hódmezővásárhely és Orosháza között. 

Elérhetőségek:
Cím: 6821 Székkutas, IV. körzet, Tanya 136
kakasszek@gmail.com vagy info@kakasszekivendeghaz.hu
www.kakasszekivendeghaz.hu

Adatlap a beruházásról:
Építtető: Kakasszéki Idegenforgalmi Kft.
Kivitelezés ideje: 2011-2015
Kivitelező: VEMÉV-SZER Kft.
Az Európai Unió és a Magyar Köztársaság kormánya által
az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program 
keretében nyújtott támogatás összege: 34.997.902 Ft

 

 


« 2022. Január »
H K Sze Cs P Szo V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Rendelje meg Ön is!
Pályázatok a településen